perjantai 20. joulukuuta 2013

Joulukysely

Heippa vaan taas! Katja oli löytänyt jostain ihanan jouluaiheisen kyselyn ja kun lueskelin Katjan vastauksia, huomasin, että määhän vastaisin ihan eri tavalla! Joten päätin tehdä oman ja kopioida nuo samat kysymykset omaankin blogiin :)

1. Parasta joulussa? Se kun ollaan koko perhe koolla ja voidaan vaan lössöillä ja syödä yhdessä. Asutaan kaikki vähän eri suunnissa, niin harvoin ollaan kaikki koolla yhtäaikaa.  

2. Joulumusiikkisi? Rakastan melkein kaikkia joululauluja! Mutta Michael Bublen Cold December Night on tositosi ihana.

3. Tykkäätkö katsella jouluelokuvia? Millaisia? Mulla on pari sellasta leffaa, mitä en kato muuten kun jouluna, mutta toisaalta katon ne joka vuosi. Kestosuosikit on Joulutarina ja Napapiirin pikajuna. Enää en ihan joka vuosi kato Joulupukki ja noitarumpua, mutta uusin tulokas on Saiturin joulu.

4. Jouluherkkusi? Graavilohi ja kinkku.
 
5. Mitä ehdottomasti pitää olla jouluaterialla? No ainakin yllämainittuja ja sit porkkanalaatikkoo, limppua (!) ja hyvää sinappia.

6. Koska joulukoristeet pääsevät kotiasi koristamaan? öö viime vuonna talvella laitoin olkkarin ja makkarin ikkunoihin sellaset läpinäkyvät, aika isot lumihiutaleet roikkumaan ja siinä ne on vieläkin. Muuten mun kaksioo koristaa kynttilät ja kasa lahjoja.


7. Joulu kotona vai jossain muualla? Kotonakotona eli äitin luona tietty! Emmä välttämättä haluais olla missään muualla sillon. Ja sitäpaitsi joulupäivänä täytyy päästä Joccariin!
 
8. Itse tehdyt lahjat vai kaupasta ostetut vai molempia? Kaupasta mää aina ostan, mutta haluaisin kyllä tehä enemmän itse. Tänä vuonna perheen lahjoihin kuuluukin pieni itsetehty yllätys :)
  
9. Laitatko ulkovaloja pimeyttä valaisemaan? ...nekin on ollu viime talvesta asti.. mut ne ei oo enää samanlailla!
 
10. Joulu oman perheen kanssa vai isommalla porukalla? Ehdottomasti oman perheen kanssa, mutta perhe sisältää pari muutakin kun ihan ydinperheen.

11. Onko sinulla joku joululahjatoive? Montakin! Listaa löytyy aiemmista postauksista ja mun uusin joululahjatoive oli koiranpentu, mutta äiti sano, että nyt on liian myöhästä edes toivoo sellasta. 

12. Paras saamasi joululahja? En mää osaa sanoo, rakastan kaikkia lahjoja!
 
13. Kamalin saamasi joululahja? En oo varmaan koskaan saanu huonoo joululahjaa. Voiks sellasta olla olemassakaan? Paitsi jos oikeesti sais risuja. Tai leivontakulhon.
 
14. Kuvaile unelmien joulusi? Mun joulusta puuttuu vaan poikaystävä ja pari edesmennettä heppua.

15. Mikä on ärsyttävin joululaulu? Tiiän kyllä miksi joulua juhlitaan, mutta en silti tykkää mistään jumalahömpästä.

16. Oletko tehnyt jo jouluvalmisteluja tälle vuodelle? Mitä? Ostanu kauheet määrät lahjoja ja vähän tehny itekkin niitä. 
 
17. Paras joulujuoma? Glögi on ihan jees, mutta meillä uppoo kotona parhaiten limppari.
 
18. Oikea kuusi, tekokuusi vai ei kuusta ollenkaan? Vaikka äiti ei ikinä haluaiskaan sitä, niin joulu ei oo joulu ilman oikeeta kuusta SISÄLLÄ
 
19. Käykö teillä joulupukki? Se nykyään vaan jättää ne lahjat, mutta ei jää moikkaamaan.
 
20. Paras joulumuisto lapsuudestasi? Emmä oo varma muistanko sitä oikeesti vai muistanko sen vaan kotivideoiden takia, mutta varmastikkin se kun meidän Anna sai lahjaks suklaata ja se osu sen käsiin ja se alko kiljua että hyi se inhoo suklaata, mutta kuitenkin söi sitä heti perään äitin kädestä. Mää myös yritin koko ajan kilpailla huomiosta huutamalla jokaisen lahjan kovaan ääneen ja muutaman huraa -huudon sinne tänne.

21. Laittaudutko aattona hienoksi vai hölläiletkö koko päivän yöpuvussa? Emmä varmaan ihan hienoks mutta ajattelin pukea päälle jossain vaiheessa. 

22. Peruna, -porkkana, -bataatti vai lanttulaatikko? Bataatti on kyllä hyvää, mutta ehkä porkkana.

23. Paras joulusuklaa? Ne pyöreet toffeet Fazerin konvehtirasiassa. Niissä joulupöydän konvehdeissä ne pyöreet kukkatoffeesuklaat on kans hyviä.

24. Joulutortut vai piparit? Joulutortut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro, kerro kuvastin..